Projecten

Reik een hand toe

We zijn een non-profitorganisatie en willen een vredige wereld realiseren door elkaar te helpen en een hand toe te reiken, zodat kinderen van een betere toekomst kunnen genieten.

Over ons

Onze geloofsovertuigingen

Wij geloven in een wereld waarin elk kind kan lezen. Onze missie is om in vroegtijdig onderwijs voor kinderen te investeren, zodat er meer hoop is voor de volgende generatie. We doen dit door onderwijsprogramma’s op te stellen en de noodzakelijke hulpmiddelen te verstrekken in arme gebieden. We geloven in slimme toewijzing van middelen en daarom houden we ons personeelsbestand zo klein mogelijk.

Hoe jij kunt helpen

Stuur een donatie

Online doneren is nog nooit veiliger, handiger en moeitelozer geweest, dankzij onze functie voor doneren met één druk op de knop. We nemen ook contant geld en cheques aan op onze locaties.

Word vrijwilliger

Je kunt ons vandaag nog helpen door vrijwilliger te worden. Meld je aan om je aan te sluiten bij een groep die zich inzet voor verandering: een netwerk dat sterk genoeg is om een positieve invloed te hebben op de levens van kinderen.

Beurs doneren

Met jouw geschenk krijgen kinderen in nood de noodzakelijke hulpmiddelen, training en onderwijs die hoop bieden voor een rooskleurige toekomst. Je kunt vandaag nog het verschil maken door je aan te melden.

Testimonials

Wat mensen zeggen

De vrijgevigheid van deze organisatie biedt me de mogelijkheid om van onderwijs te blijven genieten in dit probleemgebied.

Jane Doe

Een geweldig initiatief voor kinderen die ons en anderen uit de hele wereld nodig hebben. Ik sluit me zeker aan als vrijwilliger bij je groep.

John Doe

Nieuws

Recente goede doelen

    Word vrijwilliger

    Om zo veel mogelijk mensen te kunnen helpen, zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers. Neem contact op voor meer informatie.